Oud NAC trainer Stijn Vreven per direct op straat

Foto: Marcel van Dorst

Oud NAC trainer Stijn Vreven per direct op straat

BELGIE / BREDA – Sporting Lokeren is definitief failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank van Dendermonde, zo valt te lezen op de website van Het Laatste Nieuws. De club uit België had een schuldenlast van vijf miljoen euro. “Tot mijn enorme spijt en groot verdriet moet ik u melden dat, ondanks alle inspanningen, wij er niet in geslaagd zijn tijdig de nodige investeerders aan te trekken om de deadlines voor het beroep bij het BAS te halen”, liet voorzitter Louis de Vries weten.


NAC speelde in de voorbereidingen nog tegen Sporting Lokeren – Foto: Marcel van Dorst

“En na grondige evaluatie hebben wij moeten besluiten dat onze advocaat zich zal neerleggen bij de beslissing over de zaak die heden voor de handelsrechtbank wordt ingeleid”, vertelt de preses. De oud-trainer van het Bredase NAC staat daardoor per direct op straat.