Politie houdt verdachte aan na dood fietser Oss

Foto: Gabor Heeres

Politie houdt verdachte aan na dood fietser Oss

OSS – De politie heeft zondag een verdachte aangehouden nadat zondagochtend een 18-jarige fietser dood werd gevonden naast zijn fiets op de kruising Julianasingel en de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss. De aangehouden persoon wordt doodslag ten laste gelegd.

Geweldmisdrijf
De politie kan nog niet veel kwijt over het incident. Waar eerst werd uitgegaan van een doorrijden na een ongeval gaat men nu uit van een geweldsmisdrijf.

De politie deed uitgebreid sporenonderzoek, hoorde getuigen en bekeek camerabeelden. Al vrij snel kwam de politie een verdachte op het spoor die verdacht wordt van het plegen van het geweldsmisdrijf.

Een woordvoerder van de politie kan op dit moment nog geen verdere duidelijkheid geven over de verwondingen die het slachtoffer had. ,,Wel is voor ons duidelijk dat hij door geweld om het leven is gekomen en niet door een ongeluk.”