Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend
Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend
Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend
Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend
Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend
Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend
Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend
Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend

Fietser (18) verongelukt in Oss, oorzaak niet bekend

OSS – Op de kruising van de Julianasingel en de Dr. Saal van Zwanenbergsingel is zondagochtend een fietser (18) om het leven gekomen. Het slachtoffer werd naast zijn fiets gevonden. Onduidelijk is nog hoe het slachtoffer en of het slachtoffer is aangereden. De politie is met het onderzoek bezig en hoopt later op deze zondag meer te kunnen melden.

Traumahelikopter
De melding van het ongeval kwam rond kwart voor acht binnen bij de alarmcentrale. Een traumahelikopter werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Er zijn ook vier ambulances naar de plek gestuurd waar de fietser omkwam.

Foto’s Gabor Heeres