Persoon bekneld tussen een muur en wand in Heeswijk-Dinther

Foto: Sander van Gils

Persoon bekneld tussen een muur en wand in Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER – Bij werkzaamheden bij een woning aan de Hoofdstraat in Heeswijk-Dinther is zaterdagochtend iemand bekneld geraakt. Volgens de politie zou het slachtoffer tussen een muur en een wand bekneld zitten. Dat meld Omroep Brabant op haar site.


Volgens winkeliers in deze straat waren er bouwwerkzaamheden bij dit huis aan de gang. “Ze waren aan het graven.” Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend en zal worden onderzocht door de politie en de arbeidsinspectie. Het slachtoffer is door de brandweer bevrijdt en met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Naast de politie, brandweer en ambulance is ook een traumahelikopter ter plaatse geweest.