Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered
Meisje door brandweer uit boom gered

Meisje door brandweer uit boom gered

OOSTERHOUT – Meestal wordt de brandweer gebeld voor een kat in de boom, vreemd was dan ook de melding van een meisje in de boom. Het gebeurde vrijdagmiddag in Oosterhout, op het speelveldje achter de Kruidenlaan. Daar was een meisje aan het spelen en in een boom geklommen. Geen probleem op zich, alleen ze durfde niet meer uit de boom te klimmen. En ja, wat doe je dan? Dan wordt de brandweer gebeld die met twee voertuigen ter plaatse kwam.

Sterke brandweermannen met een grote ladder die het meisje kwamen kwamen redden. Het slachtoffertje was onder de indruk maar raakte niet in paniek. Vol trots liep ze met behulp van de brandweerman naar reden op die grote ladder om beneden ook nog eens een mooi brandweerbeertje te krijgen. Een mooi avontuur met goede afloop!

Foto’s: Marcel van Dorst