Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven
Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven

Politie en douane vallen autobedrijf binnen in Eindhoven

EINDHOVEN – Bij autobedrijf AP Carstore aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven heeft de politie vanochtend rond 9:30 uur een inval gedaan samen met de douane. De inval was gericht op een onderzoek naar aanleiding van diefstal en heling. Mogelijk stonden er bij het bedrijf meerdere gestolen auto’s binnen. De politie deed hierom onderzoek met de douane om te kunnen achterhalen waar de auto’s vandaan kwamen. Ook deed de technische recherche onderzoek.


Geruchten
Volgens geruchten ter plaatsen zouden enkele auto’s niet in het bezit zijn van een chassis-nummer, of was deze weg gehaald. De eigenaar van het bedrijf is nog niet aangehouden, maar wel aanwezig bij het bedrijf. Mogelijk wordt hij later aangehouden wanneer blijkt dat er daadwerkelijk gestolen auto’s binnen staan. Samenhangend met dit onderzoek vond er op een andere locatie in Eindhoven ook een inval plaats. Deze inval was op de Gasthuisstraat en zou een mogelijke opslag plek zijn welke ook bij het bedrijf hoort.

Foto’s: Dave Hendriks