(VIDEO) Limburger aangehouden in onderzoek naar dood Ger van Zundert

Foto: Perry Roovers

(VIDEO) Limburger aangehouden in onderzoek naar dood Ger van Zundert

BREDA / HEERLEN – De politie heeft woensdag 15 april een 27-jarige man uit Heerlen aangehouden. Hij wordt verdacht van de betrokkenheid in de zaak van de Bredanaar Ger van Zundert. Die overleed op 9 april na in brand te zijn gestoken in zijn bedrijf in Breda. Een 51-jarige Bredanaar meldde zich de volgende dag op het politiebureau en zit vanaf die tijd vast.


Foto: Perry Roovers

Twee mannen die op 8 april vorig jaar in een wit busje reden, mishandelden Van Zundert en bedreigden hem met een vuurwapen. Daarna zou hij zijn vastgebonden. Dit gebeurde allemaal in een garagebox in Breda. Op bewakingsbeelden is te zien dat vervolgens een derde verdachte uit het busje stapt. De twee mannen die eerder naar binnen gingen, vertrokken vervolgens weer. Enige tijd later stond de garagebox in brand. Van Zundert was in brand gestoken. Hij bezweek een dag later aan zijn verwondingen.