Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers
Brandende auto rolt in hoop houtsnippers

Brandende auto rolt in hoop houtsnippers

WERKENDAM – Omstreeks 19.20 uur is er aan de Westkilweg in Werkendam een autobrand gemeld. Al snel schaalde de brandweer op naar middelbrand waarop brandweer Almkerk ook werd gealarmeerd. Ter plaatse bleek het inderdaad om een autobrand te gaan. Doordat de bestuurder de handrem was vergeten rolde de brandende auto in een berg met houtsnippers waardoor de berg vlam vatte.


Met behulp van een kraan werd de berg houtsnippers uit elkaar gehaald en geblust. Het nablussen kan nog wel enige uren gaan duren. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Waardoor het voertuig vlam vatte is niet bekend.

Foto’s Jurgen Versteeg – MaRicMedia