Boetes na overtreding coronamaatregelen, politie waarschuwt niet meer

Boetes na overtreding coronamaatregelen, politie waarschuwt niet meer

TILBURG – De politie van Tilburg waarschuwt niet meer als mensen zich niet aan de coronamaatregelen houden. Dit laat het politieteam Tilburg centrum maandag weten. Mensen die daarna nog steeds niet voldoen aan een bevel of vordering worden aangehouden en ingesloten in het cellencomplex, zo luidt de waarschuwing.

“Gelukkig blijft het overgrote deel van de Tilburgers thuis, maar helaas zien wij echt nog veel te veel mensen bij elkaar samenscholen (op straat)”, schrijft de politie in een bericht op Facebook. “Samen met de BOA’s van de gemeente Tilburg waarschuwen wij net als politieteam Groene Beemden niet meer op de locaties waar wij veel meldingen krijgen en mensen zien samenscholen.”

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia