Bewoners jagen inbrekers uit hun woning in Zundert

Bewoners jagen inbrekers uit hun woning in Zundert

ZUNDERT – Bewoners van een huis aan de Meierseweg in Zundert kregen in de nacht van zondag op maandag de schrik van hun leven toen zij omstreeks 02:00 uur geluiden hoorden rondom hun woning. De bewoners van het huis verbleven die nacht in de schuur.

Toen zij gingen kijken in de woning betrapte ze meerdere inbrekers. Door een hoop kabaal te maken hoopte ze op die manier de inbrekers af te schrikken. Dat bleek inderdaad te werken, de inbrekers gingen er vandoor. Helaas was een groot gedeelte van de woning al overhoop gehaald.

De politie heeft nog gezocht naar de inbrekers, maar heeft ze niet meer gevonden. In een eerder bericht, waarin melding werd gemaakt van een overval, sprak de politie over een drietal daders. In een persbericht van de politie wordt gesproken over ‘meerdere inbrekers’.