BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg
BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg
BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg
BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg
BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg
BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg
BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg
BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg

BMW crasht en vliegt in brand na politie-achtervolging door Tilburg

TILBURG – Een BMW is zaterdagnacht na een politie-achtervolging gecrasht in de Sweelincklaan in Tilburg. Dit gebeurde rond kwart over drie. Een getuige meldde dat de auto met hoge snelheid door de straten reed achtervolgt door de politie. Ter hoogte van de Heikantlaan vloog de auto uit de bocht op het punt waar de weg overgaat in de Sweelincklaan. De auto ramde een lantaarnpaal en een boom en kwam op het midden van de weg tot stilstand. Daar vloog die in brand. De snelheid liep volgens de agenten op tot boven de 150 kilometer per uur.

De agenten die het voertuig achterna zaten aarzelden geen ogenblik en haalde vervolgens de twee slachtoffers uit het brandende voertuig. De gewonde mannen zijn, nadat zij geboeid waren, door ambulance’s overgebracht naar een ziekenhuis. Waarom de mannen op de vlucht waren is niet bekend.