(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda
(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda
(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda
(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda
(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda
(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda
(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda
(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda

(VIDEO) Automobilist ramt gevel van woning in Breda

BREDA – Een automobilist is zondagochtend tegen een woning in de Fellenoordstraat in Breda aan gereden. De oorzaak van het ongeval is niet bekend en wordt door de politie onderzocht. De ravage aan de gevel en de auto zijn fors. De voorkant van de auto ligt in puin en ook de woning heeft forse schade opgelopen. Er stond een tank met twee liter lachgas in de auto, maar het valt niet aan te tonen of de bestuurder, een 29-jarige Bredanaar, het lachgas gebruikt heeft.

,,Gezien de schade aan de auto is er met zeer hoge snelheid gereden”, aldus de politiewoordvoerder tegenover BN De Stem. De linkervoorkant van de wagen is weggeslagen. De auto is total loss. De bestuurder werd door omstanders uit de auto geholpen. Volgens de politie zat de autogordel vastgeklikt, ‘zodat deze achter de rug gedragen kan worden.’  ,,Vermoedelijk heeft de bestuurder dus geen autogordel gedragen.”

De bestuurder is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken en is daarna overgebracht naar het ziekenhuis met een ambulance. Wat zijn verwondingen waren is ons niet bekend.