AZ en FC Utrecht brengen bod uit op Van Hecke

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

AZ en FC Utrecht brengen bod uit op Van Hecke

BREDA – NAC heeft van AZ en FC Utrecht biedingen ontvangen om Jan Paul van Hecke over te nemen. De Keuken Kampioen Divisie-club wil het onderste uit de kan halen. Het is niet de vraag of de verdediger weg gaat, maar voor wel bedrag hij een overstap maakt naar de eredivisie.

De negentienjarige centrale verdediger heeft geen clausule of gelimiteerde afkoopsom in zijn tot medio 2022 lopende contract in het Rat Verlegh Stadion. De Brabanders hebben daardoor de regie in handen tijdens de onderhandelingen. Utrecht meldde zich met een bedrag van onder de één miljoen euro, terwijl AZ naar verluidt twee miljoen euro bood. Beide voorstellen zijn door NAC afgeslagen, valt te lezen in BN de Stem.

Van Hecke in actie Feyenoorder Robert Bozenik – Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia